Şehit Polis Cuma Ali Hakan Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretimde bilinen en son kaliteyi yakalamak, bu çerçevede eğitimde il genelinde son nokta olmak.

Misyon: Gelişen ve değişen dünyada en son değişiklikleri takip eden, katılımcılık ilkesini benimseyen, öğrencisine hür düşünceyi kazandırmaya çalışan öğretmenler olarak, bu anlayışla ne olduğunu ne olmak istediğini bilen, idealist, yeniliklere açık ve araştıran, en son gerçeği kendine rehber edinen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: İlçe ve il genelinde SBS´de derece yapmış öğrencilerimiz vardır. Güreşte il genelinde dört 1.lik, iki 2.lik , bir 3.lük elde edilmiştir. Güreşte bölge genelinde bir 3.lük kazanılmıştır.

Saatler: 08:20 - 14:10
Isınma: Katı yakıtlı kalorifer sistemi
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 90 544 329 15 26

Belgegeçer -

WEB - https://spcalihakanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Palamutlu Köyü Umurlu Mezrası Okul Sokak NO 118 Pervari/SİİRT

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu köy 1000´e yakın nüfusa sahiptir. Tarım (nar ve fıstık) ve hayvancılık ile geçim sağlanmaktadır. Köy sınırları içerisinde baraj gölü mevcuttur.

Adres - Palamutlu Köyü Umurlu Mezrası Okul Sokak NO 118 Pervari/SİİRT

Ulaşım Okul Siirt -Pervari yolu üzerindedir. Düzenli giden yolcu minibüsleri ile il ve ilçeye ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 55 km, ilçe merkezine uzaklık 35 km´dir.